Επικοινωνήστε μαζί μας: 2109818466 & 6936888750

white-sofa-with-plaid-b

Υπηρεσίες

 

Ηλεκτρονική διαχείριση (E-management)

 

 

 

 

Προώθηση Ακινήτου

Καταχωρούμε το ακίνητό σας στις πιο δημοφιλείς σελίδες ηλεκτρονικής διαχείρισης (Booking.com, Airbnb, Expedia), ή σε περίπτωση ήδη υπάρχουσας καταχώρησης προχωρούμε σε αναβάθμισή της.

 

 

 

Μάρκετινγκ

Χρησιμοποιώντας τα δυνατά στοιχεία του καταλύματός σας, προχωρούμε στην αποτελεσματική προβολή του στις σελίδες ηλεκτρονικής διαχείρισης. Ακόμα, διαφημίζουμε το κατάλυμά σας στα social media της εταιρίας μας, με σκοπό την προβολή του και συνεπώς την αύξηση των κρατήσεών σας.

 

 

Βελτιστοποίηση απόδοσης

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες δυνατές τιμές έτσι ώστε να λάβετε την μέγιστη απόδοση από το κατάλυμά σας.

 

 

 

 

Διαχείριση κρατήσεων

Επικοινωνούμε με τους πελάτες σας και είμαστε στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία που μπορεί να έχουν.

 

 

 

Οικονομική ανάλυση

Σας παρέχουμε οικονομικά στοιχεία του καταλύματός σας συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, καθώς και προβλέψεις για τα επόμενα έτη.

 

 

Διαφάνεια

Σας ενημερώνουμε για την πορεία των κρατήσεών σας και σας αποστέλλουμε στο τέλος κάθε μήνα αναλυτική λίστα με όλες σας τις κρατήσεις καθώς και τα έσοδά σας από αυτές. Επίσης, έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, σε όλες τις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες στις οποίες έχουμε καταχωρήσει το κατάλυμά σας.

business-handshake-at-meeting-a

 

 

Στην Home ‘n Host αναλαμβάνουμε την δημιουργία της καταχώρησης του καταλύματός σας στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες (Booking, Airbnb, κλπ.), ή την αναβάθμιση σε περίπτωση ύπαρξης ενεργής ιστοσελίδας.
Διαχειριζόμαστε καθημερινά την ιστοσελίδα σας στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και την προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και τις δικές σας.

Σας ενημερώνουμε καθημερινά για επερχόμενες κρατήσεις και συγχρονίζουμε όλα τα online ημερολόγια των κρατήσεών σας για αποφυγή διπλοκρατήσεων. Προωθούμε το κατάλυμά σας στα social media της εταιρίας μας, προκειμένου να αυξήσουμε την προβολή σας. Παρέχουμε πλήρη μηνιαία και ετήσια οικονομική ανάλυση με σκοπό την βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας του καταλύματός σας.

Είμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας, καθώς και στην διάθεση των υποψήφιων ενοικιαστών σας. Παρέχουμε στους επισκέπτες σας, προσωποποιημένες υπηρεσίες και εμπειρίες, έτσι ώστε να απολαύσουν στο έπακρο τις διακοπές τους.

Επιπλέον υπηρεσίες

 

 

 

 

Μελέτη και αξιολόγηση χώρου

Αξιολογούμε τον χώρο σας, και παρέχουμε συμβουλές βελτιστοποίησης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις που μπορεί να έχετε.

 

 

Ερασιτεχνική φωτογράφιση

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση του χώρου σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές των σελίδων ηλεκτρονικής διαχείρισης με σκοπό την καλύτερη αποδοτικότητα του καταλύματός σας (χωρίς επιπλέον χρέωση).

 

 

Επαγγελματική φωτογράφιση

Επαγγελματικός φωτογράφος προχωρά στην μελέτη, λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών του καταλύματός σας, με σκοπό την μέγιστη αποδοτικότητα του καταλύματός σας (με έξτρα χρέωση).

 

 

Αναβάθμιση εμπειρίας επισκεπτών

Προσφέρουμε στους επισκέπτες σας συμβουλές και προτάσεις σχετικά με τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες έτσι ώστε να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

 

 

Ανακαίνιση χώρου

Είμαστε δίπλα σας εάν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τον χώρο σας, προσφέροντάς σας εξειδικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές ανακαίνισης και διακόσμησης.